Home Login Register
MurraysWorld  >  Underground  >  Feedback/Support  >  What happened here?
Pages: [1] Reply

What happened here?

Reply

Any explanation for this Mark? http://www.murraysworld.com/messageboard/index.php/topic,476.msg105425.html#msg105425

And then it happened again... smileys left though.



 confused
IP Logged
Reply

So your smileys randomly disappeared in the Reply form? Has it happened again since?
[ Last edit by Mark August 03, 2006, 02:35 PM ] IP Logged
Reply

No... the reply box and the text disappeared... so I was typing and I could see the cursor, but no text was appearing on the screen.

The smilies disappeared the first time, but they were still there the second, as you can see in the screenshot. Hasn't happened since those two times.
IP Logged
Reply

OK - not sure why that happened Neutral
IP Logged
Reply

Hmm... it happened again Mark. confused
IP Logged
Reply

No idea John...

Is anyone else getting this problem?
IP Logged
Reply

Seems not... nobody else has replied to this thread... just seems a bit weird!  confused
IP Logged
Reply

I haven't made any changes to the code that could possibly cause something like that. It seems to of just come about randomly on its own. Only thing I can think of is the latest version of Firefox has done it but then I have yet to have it - mind you I use Quick Reply most of the time.
IP Logged
Reply

No worries... it's not a major problem for me, just an annoyance that happens occasionally... still, I am quite curious as to why. Think
IP Logged
Reply

Mark might have the diagnosis. Latest version of FireFox is out and it might have some teething problems.
IP Logged
Pages: [1] Reply